Hoe krijg ik snel en feilloos mooi drukwerk?

Geplaatst op

Drukwerk is al honderden jaren een manier om ideeën en beelden te verspreiden. Dit zagen we al in de 19e eeuw met de lithografieën uit Parijs die verschillende shows en voorstellingen aankondigden en die nu nog als kunst vereert worden. Denk bij dit laatste aan de werken gemaakt door de wereldberoemde Franse kunstschilder, graficus en lithograaf: Henri de Toulouse-Lautrec. Ook in de tijd van microprocessores, lcdschermen en andere snufjes is drukwerk nog steeds een beproefde manier om jezelf als bedrijf op de kaart te zetten. In deze blog vertellen we je meer over drukwerk en hoe je dit snel kunt laten maken. 

Snel drukwerk maken

Het is bijzonder eenvoudig om drukwerk van een hoge kwaliteit te laten maken. Maar hoe zit dit? Heel gemakkelijk kun je bij een printbedrijf, dat werkt met productieprinters, in een korte tijd een grote oplage laten maken. Je krijgt dan keurig de rekening en het product thuis geleverd.

Flyeren

Het flyeren is een beproefde manier om ideeën te verspreiden en enthousiasme op te wekken. Natuurlijk moet je wel beschikken over drukwerk van een hoge kwaliteit. Je flyer moet er echt aantrekkelijk uitzien en daarnaast is het prettig wanneer de informatie die erop staat, direct duidelijk maakt wat je bedoeling met de flyer is. Mensen besteden niet veel aandacht aan het lezen van drukwerk, als ze het al aanpakken op straat. Natuurlijk kun je ook drukwerk door de brievenbus heen gooien. Misschien maak je dan meer kans dat mensen het daadwerkelijk lezen, maar dan kun je wel minder goed de mensen uitzoeken. Dat kan uitmaken: een bejaarde man zal welllicht minder snel naar een technofeest gaan dan mensen van een jaar of 20. Hoewel, je hebt ze erbij…

Informeren

Met drukwerk is het mogelijk om mensen te informeren over een event dat er plaats gaat vinden. Op deze manier maak je mensen enthousiast voor wat je organiseert. Het kan ook heel goed om reclame voor een bedrijf gaan, bijvoorbeeld wanneer er een slagerij in de buurt opent of een actie heeft. Het is een zeer directe manier van communiceren en je hebt min of meer controle over wie het leest.

Uitdrukking geven aan stijl

Drukwerk moet doorspekt zijn met de huisstijl van je bedrijf of event. Het moet in een oogopslag duidelijk zijn met wie de beschouwer van de flyer te doen heeft. Dit is bij gevestigde lokale bedrijven zeker het geval. Maak dus een mooi ontwerp of laat dit doen.

Conclusie

Drukwerk is een belangrijke tool om je bedrijf op de kaart te zetten. Zeker op lokaal niveau is het een effectief middel. In het centrum van de stad zie je vaak mensen staan die voor allerlei organisaties aan het werk zijn. Ook zij werken met drukwerk. Of iedereen in het centrum daar nu blij mee is, dat doet even niet ter zake, want er moet gewoon geld verdient worden en het hoort er een beetje bij. Drukwerk loont ook in onze tijd nog.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn toegewijd aan het verkennen van de grenzen van innovatie in de wereld van computertechnologie. Onze passie voor technologie en ons verlangen om anderen te informeren en te inspireren, liggen aan de basis van dit platform. We geloven dat kennis de sleutel is tot het begrijpen en omarmen van de toekomst, en we zijn vastbesloten om die kennis met jou te delen.

Contactgegevens

Via info @ bitrey.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden