De voordelen van het kopen van refurbished printers

Geplaatst op

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van refurbished apparaten. Een goede ontwikkeling, aangezien het in veel situaties onnodig is om een gloednieuw product aan te schaffen. Dit geldt ook voor de refurbished printers. We weten dat elk kantoor er minimaal 1 nodig heeft. Een gloednieuw model is vaak een dure aankoop. We zetten daarom graag een aantal aspecten op een rij waarom je beter af bent met een refurbished printer.

Wat betekent refurbished?

Een refurbished printer is een model dat al eerder in gebruik is genomen. Deze wordt grondig getest en de onderdelen worden eventueel vervangen. Wanneer de printer weer operationeel is als een gloednieuwe printer kan deze weer de verkoop in. Je beschikt dan over een refurbished printer die functioneert als een nieuw model. 

Kostenplaatje van een refurbished printer

Het grootste voordeel is het lagere bedrag dat je betaald voor een refurbished printer. Dit is namelijk een stuk goedkoper dan een gloednieuw model. Wanneer je dus een goedwerkende printer nodig hebt, dan hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Er zijn tal van refurbished printer modellen die gewoon voldoen aan al je wensen.

Duurzame keuze

Door veel gebruikte printers weer op te knappen en terug te brengen in een gloednieuwe staat worden er veel nieuwe producties bespaart. Dit zorgt ervoor dat we gebruikte printers niet gelijk hoeven af te schrijven en weg te gooien. Het is tevens zonde om een gebruikt model niet meer te gebruiken. Deze kunnen met minimale technische aandacht nog lang mee en voldoen zo weer aan alle prestatie-eisen.

De afweging voor wel of geen refurbished printer

De enige reden waarom je voor een gloednieuw model zou moeten kiezen zijn de technische aspecten. Refurbished printers zijn gebruikte modellen die al een tijdje bestaan. Een gloednieuw model met nieuwe technische snufjes zou dan meer voordeel kunnen bieden. Stel jezelf dus de vraag: heb ik alle nieuwe technische snufjes nodig? Wanneer dit niet het geval is dan bespaar je een hoop geld door te kiezen voor een refurbished printer die perfect functioneert als nieuw.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn toegewijd aan het verkennen van de grenzen van innovatie in de wereld van computertechnologie. Onze passie voor technologie en ons verlangen om anderen te informeren en te inspireren, liggen aan de basis van dit platform. We geloven dat kennis de sleutel is tot het begrijpen en omarmen van de toekomst, en we zijn vastbesloten om die kennis met jou te delen.

Contactgegevens

Via info @ bitrey.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden